English

THËNIE TË NËNË TEREZËS

Nëse i gjykon njerëz, nuk keni kohë t'i duash ato.

Ne mund te kurojmë sëmundje fizike me mjekësinë, por kura e vetme për vetminë, dëshpërimin, dhe shpresën është dashuria. Ka shumë në botë që vdesin nag uria, por ka shumë të vdekur për pak dashuri

Sa herë ju i buzëqeshni dikujt, ai është një veprim dashurie, një dhuratë për atë person, një gjë e bukur.

A nuk mendoni se dashura që të jetë e vërtetë duhet të jetë ejashtëzakonshme?Ne kemi nevojë të duam dhe kjo pa u lodhur. Jini besnik në gjëra të vogla, sepse aty qëndron forca juaj .

Dashuria fillon në shtëpi, dhe nuk është se sa të bëjmë ... por sa dashuri kemi vënë në atë veprim.

Shkatërruesi më i madh i paqes është aborti, sepse në qoftë se një nënë mund të vrasë fëmijën e saj, çfarë mbetet për mua që të vras ty dhe ti të më vrasësh mua? Nuk ka asgjë në që i ndan.

E di se Perëndia nuk do të më jep mua asgjë që unë nuk e bëj dot. Unë vetëm uroja që Ai të kishte kash shumë besim tek unë.
pas

Dhuroni
Gazeta elektronike
Lajme